неділю, 19 вересня 2010 р.

Сьогодні з сином Назаром я відвідала святкування Дня Чернігова













Урочистості проходили на центральній Красній площі міста та на Алеї героїв. За повідомленням мерії, у святковому виступі взяли участь понад 2000 школярів і студентів, представників міських танцювальних колективів та провідних духових оркестрів Чернігівщини.

Фото Анна Романенко "Чиста політика" та Володимир Коваль "Город"



суботу, 11 вересня 2010 р.

Демократія – це процес, що відбувається щодня

До такої думки дійшли учасники круглого столу «Європейські принципи регіональної та місцевої демократії», що відбувся 9 вересня 2010 року на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Захід організовано Центром європейської інформації в м. Чернігів спільно з громадською організацією «Сіверський інститут регіональних досліджень», за підтримки МФ «Відродження».

Учасники заходу, а це представники громадських організацій, начальники управлінь внутрішньої політики райдержадміністрацій, обговорили витоки і становлення регіональної та місцевої демократії на прикладі європейських країн, аналіз тенденцій розвитку європейських принципів демократії в сучасному суспільстві.


суботу, 4 вересня 2010 р.

Jazz Manouche у Чернігові

Учора в обласному філармонійному центрі відбувся благодійний концерт за участю музикантів відомого квартету Сергія Овсяннікова (Jazz Manouche). Організатор заходу - центр АХАЛАР. Всі кошти, отримані від реалізації від вхідних квитків, підуть на розвиток стипендіальної програми "Ренесанс милосердя", мета якої - підтримка обдарованих дітей з малозабезпечених родин.
Давно від таких заходів я не отримувала задоволення...