вівторок, 30 листопада 2010 р.

У Чернігові розпочалася благодійна акція "Частинку себе – дітям"

Про початок у Чернігові благодійної акції "Частинку себе – дітям", приуроченої до Дня Святого Миколая, розповіли сьогодні її організатори під час прес-конференції в експертному клубі "Чиста політика".

За словами начальника відділу зв'язків з громадськістю міської ради Ірини Соломахи, акція за підтримки міського голови Олександра Соколова проходить вже вдруге і спрямована на допомогу хворим дітям та дітям-інвалідам, якими опікуються спеціалізовані міські заклади та організації.


Президент громадської організації "Болонський клуб" Ілля Бессчетніков переконаний, що проведення подібних заходів є одним із засобів виховання молоді на принципах людяності, милосердя і доброти. Він відзначив доволі успішні результати минулорічної акції та висловив сподівання, що благодійна акція "Частинку себе – дітям" стане в обласному центрі традиційною.
"Минулого року ми працювали в якості волонтерів практично на останньому етапі акції, а цього року вже долучилися до більш серйозної роботи – координації проекту, розповсюдження інформації, збору речей і коштів," – коментує керівник проекту ГО "Болонський клуб" Тетяна Корж. Вона як психолог за освітою відзначає вагому роль благодійництва у відновленні суспільної моралі.

Люди, які хочуть долучитися до акції та можуть допомогти дітям-інвалідам іграшками чи будь-якими іншими подарунками, можуть приносити їх щодня до 15 грудня з 12.00 до 16.00 за адресою: вул. Артема, 8 (район П’яти Кутів).

За детальнішою інформацією можна звернутися до керівника проекту за телефоном 063-841-79-95.


Відділ зв'язків з громадськістю Чернігівської міської ради

понеділок, 29 листопада 2010 р.

Ірина СОЛОМАХА: "Сподіваюся, що депутати також долучаться до акції"



За словами начальника відділу зв'язків з громадськістю міської ради Ірини Соломахи, акція за підтримки міського голови Олександра Соколова проходить вже вдруге і спрямована на допомогу хворим дітям та дітям-інвалідам, якими опікуються спеціалізовані міські заклади та організації.

Експертний клуб "Чиста політика"

пʼятницю, 26 листопада 2010 р.

В декабре в Чернигове пройдет джазовый фестиваль пресс-релиз

Впервые в Чернигове 11-12 декабря пройдет фестиваль CHERNIHIV JAZZ OPEN, претендующий стать ежегодным.

В рабочей программе фестиваля представлены известные в Украине и за рубежом исполнители. Место проведения мероприятия - Чернигов, филармонический центр. Начало фестивального дня – 18.00. Инициатором и организатором фестиваля выступило творческое агентство «ЧЕ Студия». Фестиваль декларирует полную удаленность от политики и политиков, только музыка и хорошее настроение.
Наша цель – провести пусть небольшой по масштабам, но качественный с точки зрения организации джазовый фестиваль. Поэтому мы в равной степени уделяем пристальное внимание и составу участников, и качеству звука, и промоушну феста, а также созданию «правильной» атмосферы. Для нас важно, чтобы и наши зрители, и участники чувствовали себя комфортно, не думали о бытовых вопросах и наслаждались только музыкой.