середу, 17 жовтня 2012 р.

Європейський тиждень місцевої демократії в Чернігівській міській раді


У рамках відзначення Європейського тижня місцевої демократії в Чернігівській міській раді відбулася зустріч з представниками об’єднання «ШАГ» (шкільна активна група) спеціалізованої загальноосвітньої школи №2 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Як зазначили самі старшокласники, вступ до об’єднання «ШАГ» - це свідомий крок до шкільного парламенту. Учні 8-11 класів знайомляться з принципами і організацією шкільного самоврядування, вирішують основні проблеми життєдіяльності школи, учнівського колективу, навчального процесу та інші питання.

Про діяльність і структуру Чернігівської міської ради і її виконавчого комітету розповіла начальник відділу зв’язків з громадськістю міської ради Ірина Соломаха. Вона нагадала про історію становлення самоврядування на Сіверській землі, провела паралель із сучасними принципами Європейської хартії місцевого самоврядування.

Учасники зустрічі сфотографувалися на згадку в залі засідань виконавчого комітету міської ради та отримали в подарунок маленькі символи міста – прапорці та значки з гербом Чернігова.

За інформацією відділу зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради