неділю, 18 листопада 2007 р.

"Дні PR в Україні"

16-17 листопада року у столиці України під егідою Міжнародної асоціації по зв'язкам з громадськістю (IPRA) та за сприяння Української PR Ліги проходив Міжнародний щорічний самміт "Дні PR в Україні" "Комунікації: управління змінами" (PR Days in Ukraine 2007). Організатор самміту - Bohush Communication.

За словами учасника заходу, начальника відділу зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради Ірини Соломахи, самміт проходив у міжнародному форматі за участю спеціалістів в галузі PR з провідних країн світу і дав можливість вітчизняним фахівцям зі зв'язків з громадськістю ознайомитися із сучасними тенденціями розвитку, стандартами та можливостями паблік рілейшнз в світі.
Доповідачі підкреслювали, що сучасний імідж України формується також і за рахунок іміджу регіонів. Розглядалися інвестиційні та туристичні складові іміджу регіонів та стратегія формування позитивного іміджу як країни в цілому, так і регіонів, зокрема.
Ірина Соломаха переконана, що Чернігів, який славиться надзвичайно багатими культурно-мистецькими традиціями та безцінною архітектурно-історичною спадщиною, має всі шанси використати відзначення 1100-річчя першої літописної згадки про місто для поліпшення свого іміджу як одного з провідних туристичних центрів України.
За матеріалами офіційного веб-порталу Чернігівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар