четвер, 28 липня 2011 р.

Быть женщиной становится все дороже


Курс обміну купоно-карбованця на гривню

Ось такий матеріал надибала у своєму особистому архіві.
15 років тому в газеті «Черниговский Полдень», де мені пощастило деякий час пропрацювати кореспондентом, було надруковано цю невеличку мою статтю. Для мене сьогодні вона цікава, насамперед, тим, що у статті вказано ціни на деякі товари та послуги, так необхідні жінці в її повсякденному житті. Слід нагадати, що на той час в грошовому обігу України були так звані купоно-карбованці. До того ж  усі українці були міліонерами…
Стаття у газеті була надрукована 5 червня 1996 року, тобто за три місця до деномінації, що проходила одночасно із запровадженням гривні.

Приход весны для многих женщин означает ревизию имеющегося в наличии гардероба. Много воспоминаний и разочарований ждет женщин при проведении этого "щекотливого" мероприятия. Приходится попрощаться с юбками и платьями, брюками и жилетами, вышедшими из моды и потерявшими свою привлекательность.
А процесс прихорашивания невозможен без походов по магазинам. Интересно, сколько тратит современная женщина на то, чтобы выглядеть "на уровне"? Подсчитаем стоимость вещей хотя бы первой необходимости.