четвер, 19 січня 2012 р.

Про роботу відділу зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради у 2011 році

Про роботу відділу зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради у 2011 році доповіла сьогодні на розширеній нараді начальник відділу Ірина Соломаха.

Вона нагадала, що цей структурний підрозділ було створено в липні 2006 року шляхом об'єднання прес-служби та відділу з питань внутрішньої політики. Серед основних завдань, які стоять перед відділом, є забезпечення всебічного висвітлення діяльності міської ради та виконкому, а також організація ефективної взаємодії з громадськістю міста.

Згідно з чинним законодавством у рамках бюджетного асигнування укладені угоди на висвітлення діяльності органу місцевого самоврядування з комунальними підприємствами «ТРА «Новий Чернігів» та газетою «Чернігівські відомості».

Відділ зв'язків з громадськістю згідно з розпорядженням міського голови відповідає за зміст і оновлення інформації на офіційному веб-порталі міської ради. І. Соломаха повідомила, що Деснянська та Новозаводська районні у місті ради у минулому році створили власні Інтернет-сторінки, що стало ще одним важливим кроком на шляху підвищення доступності і прозорості органів місцевого самоврядування.