четвер, 30 червня 2016 р.

Взяла участь у благодійному аукціоні «Я - такий як ти»


 
Цього тижня, з 23 по 29 червня, у Чернігівському обласному художньому музеї імені Г.П. Галагана відбулася виставка дитячого малюнка «Я - такий як ти». 

Авторами робіт є учні інклюзивних класів загальноосвітніх шкіл зі всієї Чернігівської області. В рамках виставки організатори заходу, представники Чернігівської обласної громадської організації «Голос батьків», провели он-лайн голосування за найкращу роботу з яких було обрано 10 переможців.

Надруковані на футболках малюнки переможців були виставленні на Благодійний аукціон, що проходив у приміщенні Чернігівського обласного художнього музею ім. Г.П. Галагана. В аукціоні взяли участь благодійники та меценати різних соціальних статусів, професій: Владислав Атрошенк, Віктор Бистров, Неля Лавріненко, Андрій Дериземля, Іваненко Олена, Шелковий Артем, Ірина Должикова, Лариса Пащенко, Ірина Соломаха, Сергій Гарусу, Людмила Зленко, Олександр Черненко, Олександр Литвин, Федорова Світлана, Примак Андрій та ін.

До аукціону долучився народний депутати України Сергій Березенко. Але нажаль, через отриману травму народний обранець не зміг бути особисто, тому доручив виконати цю почесну місію куратору своєї громадської приймальні пані Альоні. Автором обраної народним депутатом роботи під назвою «Я+ТИ= ДРУЖБА» є 6 річна вихованиця Ніжинської гімназії Дробна Діана. Пані Альона передала щирі слова вдячності та вітання від Сергія Березенка всім організаторам та учасникам. А особливим авторам робіт побажала міцного здоров’я, віри та натхнення у всіх творчих починаннях.

Зібрані під час аукціону кошти, в розмірі 6 тисяч 300 гривень та 50 доларів США, будуть напрявлені на проведення інтеграційного літнього табору для 40 дітей-інвалідів і такої ж кількості їх батьків та волонтерів. Табір працюватиме з 4 по 11 липня в Менському районі Чернігівської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар