пʼятницю, 1 лютого 2008 р.

Свято краси, мистецтва, творчості, майбутнього

Саме так назвала сьогоднішній концерт, який відбувався в Чернігівському обласному драматичному театрі, начальник відділу зв’язків з громадськістю Ірина Соломаха.

Вона зазначила, що така подія є визначною для нашого міста.
В драмтеатрі сьогодні проходив звіт танцювального колективу спортивного танцю клубу «Ніка», який очолює Ірина Должикова, під назвою «У пристрасті танцю».

Керівник управління культури Олег Васюта в свою чергу зазначив, що концерт несе в собі ідею залучення молоді, дітей, дорослих до занять спортивними танцями. Він зазначив, що було б дуже позитивно якби з часом міський палац культури перетворився на палац культури та мистецтва. Інші гості, присутні на прес-конференції, говорили про позитивний вплив танців на формування особистості, а як зазначив один з тренерів клубу, то діти, які займаються танцями вже мають одну професію: кожен з них може або танцювати або навчати танцям.

Гість сьогоднішнього заходу Влад Яма зазначив, що «я и так получаю хорошие эмоции, слушая вас», а коли взяв слово, то побажав щоб таких заходів було побільше та вони приносили якомога більше позитивних емоцій. Після прес-конеренції розпочалася урочиста програма танцювального вечора в якій були виступи зірок та молодих танцюристів, а також урок танцю для всіх, хто побажає, під час музичної перерви.

Стельмах Оксана, "Чернігівський монітор"

Немає коментарів:

Дописати коментар