неділю, 4 грудня 2016 р.

Взяла участь у благодійній мистецькій акції та аукціоні «Творчість дарує шанс»

На фото: разом з Юлією Степанець, провідним спеціалістом
Чернігівського міського центру соціальних служб для сімї і молоді,
яка доклала чимало зусиль, щоб допомогти з проведенням аукціону
2 грудня, в Міському палаці культури взяла участь у Благодійному аукціоні  робіт чернігівців, які виявили бажання взяти участь у першій масштабній благодійній мистецькій акції «Творчість дарує шанс». Купила картину та ще чимало різних приємних дрібничок.

Захід проводиться з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю і був проведений за участю низки громадських організацій, що опікуються дітьми з особливими потребами. А творчі роботи (картини, вишивки, роботи з дерева, глини, тіста та ін.), які були представлені на виставці та аукціоні, були запропоновані для аукціону небайдужими чернігівцями, серед яких вихованці дитячих садочків та дитячих реабілітаційних центрів.

Всі кошти, зібрані під час цієї акції, будуть направлені на придбання спеціалізованого автомобіля - автобуса з підйомником, який дозволить забезпечити свободу пересування особам з інвалідністю. Такий автомобіль з підйомником вкрай необхідний, адже у більшості родин відсутні кошти на таксі для візочника й щоденно виникає проблема дістатися лікарні, відвідати гурток, концерт, театральну постановку чи екскурсію. Орієнтовна вартість нового такого автомобіля від надійного європейського виробника складає 70 тис. євро.

Немає коментарів:

Дописати коментар