неділю, 18 грудня 2016 р.

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ВЖЕ ХОДИТЬ МІСТОМ І ВІТАЄ ЧЕРНІГІВСЬКИХ ДІТЕЙ!

Благодійну вечірку влаштували дітям у прес-центрі «Чиста політика» напередодні дня Святого Миколая. У неділю, 18 грудня, сюди прийшли понад тридцять діточок з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах. Серед них і ті, що зовсім недавно втратили домівки в обваленому гуртожитку по вулиці Попудренка, 16, та діти-переселенці з буремного сходу України.
 

Організатори  зустрічі, представники  ГО «Рада партнерського розвитку», радо зустріли гостей.  Облаштували виставку дитячих картин, написаних до дня Святого Миколая. Через свої твори діти висловили мрії Святому Миколаю про власні затишні домівки, дружню родину, мирне небо, жадані новорічні подарунки…


Аж тут і Святий Миколай нагодився! У блакитно-білому вбранні ніби щойно з небес, щирий і веселий, з цікавістю роздивлявся картини юних художників, хвалив за вивчені віршики й пісні, радів присвяченій йому пісні, яку всі співали разом: «А хто-хто Миколая любить?!». Ось і час дарунків настав, і святковий обід… Якою ж смачною буває піца, якщо нею тебе пригощає сам Святий Миколай! А допомогли зробити йому неперевершені пекарі з чернігівського  кафе «Паста Баста».

Свято справді вдалося: знайшовся час і для зустрічі Святого Миколая, і для смакування, і для спілкування з новими друзями. «Цього року ми вирішили відійти від традиційних гамірних святкувань і влаштувати затишну сімейну вечірку. Вдячні очі дітей та їхня відверта радість – справжній подарунок для нас, дорослих. У такі миті відчуваєш, що рік прожито недаремно», - поділилася враженнями Ірина Соломаха, багаторічний натхненник і організатор численних благодійних заходів для знедолених дітей. Вона вже одинадцять років влаштовує такі заходи для дітей, і цього року також відгукнулася на ініціативу Ради партнерського розвитку і допомогла в проведенні такого свята. 











Велика вдячність за спонсорську допомогу АБ «УКРГАЗБАНК», без підтримки якого важко було знайти для діточок смачні і корисні подарунки. Подяка і Чернігівському міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а також управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, які завжди знають де у нашому місті діти, які потребують допомоги дорослих.
 
Віра Лобановська

Немає коментарів:

Дописати коментар